Vrijdag 28 juni is de albumrelease van Totempoal

Op vrijdag 28 juni spelen we in de Pul in Uden en hier zullen we voor het eerst ons gehele album Totempoal ter gehore brengen en wat fijne covers. Daarnaast is er een expositie te bezoeken van schilderwerken die Jack Poels rondom de plaat maakte. Aan het eind is er een signeersessie in de foyer van De Pul.

Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe uhh nevenproject van Jack Poels, zanger van Rowwen Hèze, is een loepzuiver schot in de roos. In de band: neef John van rock ’n rollband De Woeste op gitaar en neef Sander die al tientallen jaren op het podium staat op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. Hij tekende samen met Jack Poels voor de opnames, de mix en de productie. ‘Die moet uitgesproken zijn.’ Nou, dat istie!

“We gaan terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Want daar halen de neven de mosterd. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy  HOPPATA zo de blender in. Twaalf nieuwe liedjes, in het handschrift van ome Jack. Met prachtige Limburgse teksten, dus doorspekt met humor, melancholie en een scherp oog voor het schijnbaar alledaagse waar zo veel in schittert.”

Op 28 juni verschijnt het album Totempoal en daarna tourt het Nevenproject nog door het hele land, waaronder shows op Bospop en Nirwana Tuinfeest. Terug naar het bandjesgevoel van vroeger: van de oefenruimte zo het podium op. Inpluggen en gaan. Vergeet boerengolf, gourmetten en karten. Gun jezelf het Nevenproject: een familie-uitje met ballen!

Tickets voor de albumrelease-show koop je via de website van de Pul: klik en bestel